Computerles

De computerles is tijdelijk gestopt. We zijn nu hard op zoek naar een nieuwe computerdocent. Iets voor jou? Neem dan contact op met Nora via nora@samensterkvrouwenwest.nl of 06 87 67 67 30.


Internationaal Koken

Op donderdagmiddag is het druk in de keuken van de Koperen Knoop. Tussen 13.30 en 15.30u wordt er gekookt en gegeten. De recepten komen vanuit de hele wereld! Dit jaar zullen we een eigen kookboek uitgeven! Wil je graag meedoen? Geef je dan op bij Nora of kom gewoon eens langs tussen 9.30 en 11.30u in de Koperen Knoop.


Voorlichting

Vrijwel iedere donderdagochtend organiseren we een voorlichtingsactiviteit in de Koperen Knoop. Onderwerpen zijn gezonde leefstijl, opvoeding, omgaan met geld, verzekeringen, stress, verkiezingen, etc..
Op dit moment loopt er een samenwerking met het Amsterdams Steunpunt Wonen over leefbaarheid, energiezuinig leven en de wijzingen in het woningwaarderingsstelsel.
Kom gerust langs! Opgeven hoeft niet. Meer informatie bij Nora via nora@samensterkvrouwenwest.nl of 06 87 67 67 30.


Gezond Ontbijten

Iedere woensdagochtend, na afloop van de wandelgroep en fietsles, ben je van harte welkom aan te schuiven bij het gezonde ontbijt. We starten om 11.00u. Wel graag even opgeven van tevoren, bij Nora. Opgeven kan via nora@samensterkvrouwenwest.nl of 06 87 67 67 30. Voor het ontbijt geldt een eigen bijdrage van één euro.


Wandelgroep

Lekker in de buitenlucht Elke woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00u kun je meedoen met de wandelgroep. Onder begeleiding van Nora loop je met een groepje andere vrouwen door het nabijgelegen Westerpark. Goed voor je conditie en gezellig! Verzamelen in de Koperen Knoop om 9.45u. Nadien kun je aanschuiven bij het ontbijt. Voor meer informatie neem je contact op met Nora via nora@samensterkvrouwenwest.nl of 06 87 67 67 30.


Fietsles

Heb je nog nooit gefietst en wil je het graag leren? Iedere woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00u kun je als beginnende fietser bij Samen Sterk Vrouwen West terecht voor fietsles. Kun je al een beetje fietsen, maar wil je nog meer zekerheid op de fiets? Op vrijdagochtend tussen 10.00 en 11.00u is de gevorderden-klas. Fietsjuf Tindja geeft de lessen. De kosten voor de fietslessen zijn 30 euro voor 15 lessen. Wil je graag meedoen of wil je meer weten? Geef je dan op bij Nora via nora@samensterkvrouwenwest.nl of 06 87 67 67 30.


Opvoeding

Helpen bij gesprekken met school en persoonlijk begeleiders op school.


Conversatieles

Iedere dinsdagochtend tussen 10.00 en 11.00u en donderdagmiddag 13.30 en 14.30u kun je bij Samen Sterk Vrouwen West terecht voor conversatieles. In een kleine groep praten we dan over hele gewone dingen en oefenen we met de Nederlandse taal. Wil je graag meedoen? Geef je dan op bij Nora of kom gewoon eens langs tussen 9.30 en 11.30u in de Koperen Knoop.


Bewegen op eigen tempo

Onder begeleiding van sportcoach Anita kun je meedoen aan de gymles in de Westerparkschool. Iedere vrijdagochtend tussen 10.00 en 11.00u aan het Van Hogendorpplein 11. Per maand wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd. Meld je aan via Nora.


Ben je gestresst?

Heb jij last van spanningsklachten?
Samen met psychotherapeute Denise Boumans organiseren we op diverse locaties in Amsterdam West de cursus ‘Omgaan met spanningsklachten’. In deze cursus leer je hoe stress je lichaam en je denken beïnvloedt. Aan de hand van een biofeedbacksysteem oefen je met ademhalingstechnieken om je stress-niveau omlaag te brengen. Hierdoor voel je je meer ontspannen en kun je problemen beter oplossen.

Er zijn zes bijeenkomsten van 2 uur.
Voor aanmelding of meer informatie neem je contact op met Nora via 06 87 67 67 30 of nora@samensterkvrouwenwest.nl.